...
Może ktoś powie że dubluje temat ale tutaj bedą zebrane informacje kto kim moze grac i kim woli grać. Preferowane klasy to 3 klasy którymi najbardziej lubisz grać (umiesz grać). Chodzi w tym o to zeby ustalic jak najbardziej efektywne ustawienie do GvG oraz o to żeby był jakieś zmiany w tym, kto kim gra. W sytuacji obecnej niekórzy (czytaj np. ja) sa zmuszani do grania monkiem cały czas .
Robie to tlyko po to zeby lepiej nam sie grało i żebysmy mogli szybciej ustalić kto kim kiedy i dlaczego gra. Tych których nie zawarłem w tabelce, badz przy ich nikach za dużo niema prosze o wpisy.
no cóz musze przyznac ze ktos z sumowal moj temat:P ale to dorbze bo widac tu czarno an bialym (doslownie) kto cyzm mzoe grac dorbze tez sarth ze wstawiles kazdemu po 3 preferowane profesje a nie co poniektorym wstawiles ze wszysktie sa preferowane bo to klamstwo. Takze GZ for Good Job i mam andzieje ze to nam ułatwi komunikacje oraz bezbedziemy sie akcji typu ,, ej graj z nami na necro spike" czy tez,, dzis zagrasz monkiem"
pozdro
Z gory sory za wsyzstkie literowki ale to moj syl palce nienadazaja nad myslami:P
a jeszcze jedno skasuj arowi paraga bo on nawet nie wie co to jest:P zamaist tego daj mu dodatkowa warka i ritu
Za to ja przepraszam za spamik .
Z gory sory za wsyzstkie literowki ale to moj syl palce nienadazaja nad myslami:P
Ehh ty zawsze miałes problemy z klarownym przedstawianiem niektórych rzeczy, jak się z tobą na vencie/tsie gada to też zasypujesz słowami , czasami niewiadomo nawet o co biega.
Czekam jeszzce na wpisy brakujacych osób i wtedy wstawiam całą tabelke... Whip miałeś sie dziś wpisać...